колко е по тежък двигателя на 2.4 и верно ли по-често чупи носачите? А те к'ва цифра са?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Истина ли е за 2.4 JTD...?
Collapse
X
-
Re: Истина ли е за 2.4 JTD...?
Първоначално публикувано от blackriderколко е по тежък двигателя на 2.4 и верно ли по-често чупи носачите? А те к'ва цифра са?
Ужасно са скъпи.
Не си купувай Алфа, като немаш пари за носачи.
А сега сериозно.
Двигателя си е нормално тежък. Всичко е наред. По хубави пътища няма проблеми. В Германия окачването изкарва 200-250 000 км. Тук естествено по-малко.
-
Не бе сега сериозно,и мойта е без мотор,не я карам и нищо не ми се чупи.Сега ше присаждам от Лада 2104 казаха ми че е лек а пък и лесно се намира(пунктовете за изкупуване на желязо).Ако и това не стане ще присадя от лада нива предница,ако и това не стане ше си карам голфчето с хубавата музика , то не се чупи,супер здраво е , незнам кво ги карате тея италианки с тея слаби окачвания.
Сега верно сериозно.Какво значение има дори да е по-тежък ДВГто , като си има умни инжинери в Фиат на които им плащат 2годишна БГ заплата на месец за да не се тормозиме ния тука.
Какво не се чупи в БГ?Това ,което лети може би ама и това не е сигура.настояща - BMW 3er
ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Amorphis... като си има умни инжинери в Фиат на които им плащат 2годишна БГ заплата на месец ...
Иначе сериозно, мисля че проблема не е в италианките/германките/японките ..., проблема е в пътищата и улиците ни.Audi/BMW, скоро и ALFA
Comment
-
Първоначално публикувано от blackriderколко е по тежък двигателя на 2.4 и верно ли по-често чупи носачите? А те к'ва цифра са?Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от gorangПървоначално публикувано от blackriderколко е по тежък двигателя на 2.4 и верно ли по-често чупи носачите? А те к'ва цифра са?
мерси ,ясно е че пътищата са ни е** му май**та .просто още немога да се ориентирам дизел или бензин да си взема! Затова и задавам ( за накои тук) тъпи въпроси!
Comment
Comment